pátek 9. listopadu 2007

Khoiba



Khoiba se skládá momentálně z 3 členů, Emy brabcové, filipa Míška ( společně dělali projekt Roe -Deer ), třetím členem je Petr Šámal ( Filip Míšek se sním setkal v kapele Hummingbird. Kapela momentálně nemá stálého bubeníka.

Původně byla Khoiba vedleším projektem obou hlavních tahounů, Míška a vrabcové, ale po debutu Dilemma a vítězství v Jim Beam Music se odtrhli od ostatních projektů a plně se věnují Khoibě.


Khoiba se na vlastním MySpace označuje za Indie kapelu ( což dosti sedí, ale spíše bych to ještě dorozmělnil na Téměř indielectronica...) Pokud někdo chce vědět víc o Indie hudbě pak je dobým nápadem tahle stránka.
Tak, Khoiba vydala v momentální době V podstatě tři a jedno DVD. Debut Dilemma (2002), Nice traps(2004), Mellow Drama (2007) a DVD Tourturism (2006).
Not As It Seems


Své nahrávky nejdřive vydali pod křídly Globus Records (Nice Traps). Listening Pearls (DE), což je indie vydavatelství, nahrávky vydalo v několika dalších zemích Evropy. tak to bude i v případě nového alba
Make no Silence

Pro zajímavost prodělaly před vydáním nového alba koncertní turné společne s IAMX (prej nic moc zážitek pro Khoibu ) . Khoiba nemá texty v češtině nýbrž v angličtině (skládá je Ema). Khoiba nahrála taéž hudbu pro film Restart Julia Ševčíka
Pathetic (Restart)

9 komentářů:

Maudinka řekl(a)...

Vypadá to zajímavě, ale moc ti toho neposlechnu kvůli pc, takže si někde něco seženu a juknu se na to...pak mohu říci více svůj názor. Jinak název mi něco říká...tak nevím.
A nemáš tam někde ještě něco na styl Lacuna Coil, Delain nebo klidně jako Octavia Sperati?:)

Ikary řekl(a)...

Bohuzel, posledni dobou se venuji spis elektronice takze spise toto :) zaujal me indielectro :)

Maudinka řekl(a)...

aha:) takže celková změna v tom, co posloucháš? To jsem ani nevěděla:) To já jsem pořád na tom svém:D
Z elektroniky neznám možná nic:D

Ikary řekl(a)...

zmena ani ne, spis bych rekl ze se teziste presunulo na chvilku sem.. ja zustanu u metalu uz naporad :)

Maudinka řekl(a)...

Tak to je fajn:) k tobě ten metal už nějak patří:)

Anonymní řekl(a)...

Sakra, Khoiba měla bejt moje:D:D teď budu mít o článek míň:) tsche, on si k ní přijde před pár dny a už mi jí krade:) jinak Ema má dokonalej hlas(ne nadarmo ji využívá pomalu polovina našich kapel na hostování) a jejich koncerty působí dost smutně...Jinak jeli turné třeba k The Cure nebo I AM X, takže žádný mejdla to rozhodně nejsou:)

Anonymní řekl(a)...

tuhle skupinu si rada poslechnu jako doplnek k relaxu a skvele nalade:)

Ikary řekl(a)...

Tak ty ses s tou dobrou naladou afkt husta :-D

Anonymní řekl(a)...

Nehádejte se už i tady...