úterý 7. srpna 2007

IKARY


takže napadlo napsat něco o mojí maličkosti, aby jste aspoň věděli kdo je ten co oněm musíte ty blafy číst.

Takže, Ikary je stár necelých 18 let a slavit je bude v září. je na něm hodně vidět to že se sice narodil ve znamení panny, ale na rozhraní s vahami. Pilně studuje již od páté třídy Gymnázim. Bydlí poblíž Teplic ( taková arabsko-německo-ruská enkláva v ČR). V městě s velkou komunitou cigánů. a i přezto, že je tu kolem ze tří stran šachta tak se mu tu líbí.

Jaký je Ikary se ptáte? vpodstatě přátelský někdy se chová nepřístupně a cize, ale nemyslí to špatně jen nemívá prostě náladu na vybavování, je ukecaný a "vtipný" a hlavně! DIVNÝ jo! to je ono divný podivně se chovající, oblékající, a myslící.
Miluje černou, temno, vampirismus, literatura, fotografování, hudba, klavír.
Velkej má Ikary zájem o zeměpis a geografii obecně, dejepis a historii, matematiku, a jadernou fyziku, lehce psychologie a sem tam PC a spol,

Nemám rád aroganci lidskou hloupost. Sebepoškozování a školu, a občas lidi.

Ikary má občas chorobnou potřebu být sám.

Ikary ovládá španělštinu, angličtinu a neovládá češtinu.. :-)

Gymnázium studuji v nastávajícím 7 ročníku. Mám 10 mesíc milou přítelkyni která občas blbne a dělá hlouposti. Jinak v pohodě. mám ji strašně moc rád!!

Přihodími fotku až ji budu mít.

Lehčí doplnění Ikaryho. Ikary je velice nevyrovnana osobnost. znacne flegmaticka a dosti depresivni. jo prosel si rezani prosel si deprese prosel si spooousty chlastu prosel si umirani lidi a pratel a nejen pratel. jo a taky se nema rad vlastne on se nesnasi. nechape proc tu vlastne je a jeho dojmem je ze dostal divokou kartu na zivot kterou ale nemel moznost odmitnout. asi by ji i odmitnul protoze nekdy je mu dokonale silene.. kdo pozna pochopi mozna se rozepisu i vic ale to uz pude tezko ...

Co Ikary posloucha?
drtiva vetsina je gothic rock a gotihic metal ( finska holandska a italska provenience ) vaznou hudbu ( precijen hraju na klavir ), rock, metal, ska, punk skatepunk, tekno systems, etno, a spousty ladsich a Placebo :)

Co Ikary rad ji ? MASO! :-) sice bez nej prezije ale kcemu zejo?

co ikary nerad|? rajskou kreteny, EMOuse....

9 komentářů:

Anonymní řekl(a)...

Ikaryho máme rádi :-)

Anonymní řekl(a)...

Hm, máme, ačkoliv si myslíme čas od času, že by jsme ho za vše co nám udělal zabili, ale rádi ho máme

Ikary řekl(a)...

Mame to vzajmene maud.. ublizily sme si a hodne jak ty me tak i ja tobe. tak spolecne okoli omlouvam se ti za to

Anonymní řekl(a)...

V Ikarym je kousek sangvinika - je společenskej a komunikativní, ale rozlišuje známý a přátele. Je v něm kus flegmatika - ono s eto nějak udělá, času je dost, to se stihne...Je v něm kus cholerika - dokáže se občas dost rozčílit a někomu rozbít držku. A je v něm i velkek kus melancholika- občasná potřeba bejt sám, sklony k depkám (občas zbytečný), umělecký vlohy...jo - hezky maluje a kreslí a fotí a hraje na klavír. Je inteligentní a všestranej. Dost často se v něm nevyznám, ani po tý době. Dokáže mě mile (to když s ev něm objeví to hodně hluboko skrytý gentlemanský já:D) i nemile překvapit. Až moc často se zaobírá zbytečnostma a dělá si těžkou hlavu z věcí, ze kterejch by nemusel - to ej z toho nadměrnýho přemejšlení:D Řeší věci, který se ho třeba netýkají. V životě mě zklamal jen jednou (a nejspíš dobře ví, kdy to bylo...) Zato mi nesčetněkrát udělal radost, pomohl nebo zlepšil náladu - a myslim, že nejen mně. Občas mi jen připadá, že snad ani nechce být pořád nahoře, ale že někdy potřebuje spadnout dolu, nějakou dobu tam zůstat a pak se teprve pomalu škrábat nahoru - jestli si teda někdy nahoře připadal...Připadá mi, jako by snad ty depky k životu potřeboval...Možná sám sebe nesnáší, ale měl byy vědět, že má kolem sebe spoustu lidí, co ho mají rádi a že má i člověka, co ho miluje O:)

Ikary řekl(a)...

Ikary je vsechno a nic nevyhranenej sebelitostivej parchant co se snazi neublizovat nikomu mimo sebe ale neakonec zjistuje ze ublizuje spouste lidi okolo sebe a ze tohle vsecko ted vlastne uz jednou zazil se stejnejma pruserama zejo.. se pude odstrelit a bude klid ! :-D

Anonymní řekl(a)...

biografie, co zni vazne dobre-az na konec plnej prilisny a samozrejmne zbytecny sebekritiky..zni to cely,jakobys to nepsal ani ty..ale zni to dobre(jo,krom zaveru o tom jak si nadavas),peknej prezent..ale myslim,ze hlasek o sebeodstrelovani vazne neni treba..no tak..hlavu vzhuru a trochu optimismu!!!..vim,co rikam.;)

Anonymní řekl(a)...

ten posledni komentar jsem psala ja:)

Anonymní řekl(a)...

to nebel:super,optimismus je do zivota potreba a vidim,ze u tebe uz je to snad fajn;)

Anonymní řekl(a)...

Ikary, Maud se ti taky omlouvá a tvojí omluvu přijímá.