čtvrtek 6. prosince 2007

Slovenská Superstar

Zábavný pořad Slovensko hledá SuperStar se při posledním přímém přenosu změnil v nechtěné drama. Soutěžící byli totiž nuceni oznámit smrt dvou těžce nemocných dětí, kterým byl večer věnovaný a kterým chtěli finančně pomoci.

6. 12. 2007 10:56 - BRATISLAVA

Dvouletá Adélka a 15letá Veronika se totiž přímého přenosu televize Markíza nedožily. Pod dojmem těchto smutných zpráv v původně zábavném pořadu plakali soutěžící, členové poroty, diváci v sále i u obrazovek.

Zkušené moderátorce Adéle Banášové došla slova a se slzami v očích odešla do zákulisí. Nejtvrdší porotce Pavol Habera pod dojmem událostí zcela přestal hodnotit soutěžící a další porotkyni Daře Rolinc stékaly po tvářích slzy.

Nejhorší to měli soutěžící, kteří několik dní před finálovým večerem navštívili rodiny nemocných dětí a odevzdali jim šek v hodnotě několika desítek tisíc slovenských korun.

V přímém přenosu však byli nuceni oznámit, že dvě z dětí mezi tím zemřely. Jedna z favoritek soutěže 15letá Dominika Mirgová například navštívila rodinu dvouleté Adélky, která doslova několik hodin před zahájením přímého přenosu podlehla rakovině.

"Měla jsem velké problémy potlačit emoce, zazpívat písničku a nerozplakat se," přiznala.

Původně zábavný pořad, který sleduje také velké množství dětí, se tak změnil v drama. "V podobných projektech je spojení soutěže a charity zcela běžné. Nikdo nemohl tušit, že to bude mít tak tragický vývoj," vedla mluvčí televize Oľga Dúbravská.


zdroj: Novinky.cz

3 komentáře:

Maudinka řekl(a)...

Nejdříve jsem nevěřila vlastním očím, že by sis dal na blog článek o SuperStar, ale jak jsem začala číst pochopila jsem.
Je to krutý a umocňuje to i ten věk....2 a 15 let....to je hodně málo.

Anonymní řekl(a)...

Tohleto je hrozný...nedivim se jim,spíš mě překvapuje,že vůbec byli schopný zpívat.brutální,ale moc.Je smutný, když musí umřít člověk, kterej vlastně na tom světě ani nezačal žít...

Ikary řekl(a)...

No me to dokonale rozsekalo.... Ale dokonale....!