čtvrtek 13. března 2008

Batůžek



člověk je někdy unášen jsoucnem své vlastní osobnosti. takvou tou malinkatou výbavou, kterou dostal v tom roztrhaném a špinavém batůžku než ho poslali sem mezi nás "živé". Ale nidko nám vlastně neřekl jak s tímhle batůžkem naložit. Zahoď ho hned jak vejdeš a poskládej si nový? To asi neni to spávné pak by asi bylo zbytečné nám ho dávat co? Nikdo nás aspoň nesvázal, teda většinu, na tu cestu. ten trip s tím pitomim báglem s délkou kolem 70let.



Ale co s obsahem? Kčemu člověku bude použité spodní prádlo, kartáček na zuby, tupý nůž, hloupá knížka plná pouček o vztazích mezilidských? Uplně k stejnému nic jako v momentě kdy to vše zahodíme už pri príjezdu.



hlavní věc tam sakra není. co by to mohlo být se určitě ptáte, co třeba mapa? Nemuset se spoléhat, že nám někdo dá znamení ať víme kam jít. nemuset se bát, že to je falešná stopa, nesejít z cesty..



Ale abych se přiznal já z ní sešel a moc toho nelituju. Na té dálnici bylo docela těsno abych se přiznal... No možná že spousta lidí tu mapu dostal když tu cestičku mají tak přímočarou... A spousta ostatních věří idiotum s mapou, že vědě kam to vlastně jdou. Ale jak se říká " vím kam přesně jdu do momentu než se kouknu do mapy".



Co tím chci vlstně říct? Snad jen, nikdy člověk neví co je špatná cesta, nikdéo by neměl mít mapu, a nikdo nemá chodit podle ostatních protože prej to vědí. neví nikdo. To je krása života.


P.S. Život je hra, let's go to play!

5 komentářů:

Maudinka řekl(a)...

Tak fotky jsou moc pěkné, ale nejvíc se mi líbí ta předposlední:) prostě úúva:) něco pro mé oči:)
Článek je na popřemýšlení...líbil se mi snad nejvíc z toho co tu kdy bylo:) a je pravdivý, s mapou by to bylo lehčí, ale zase nudný:)

Maudinka řekl(a)...

ta polední má dobrý oblečení:) v kombinaci s tou červenou sukní (hádám, že je to sukně) no moc pěkný:)

Anonymní řekl(a)...

Světluška tu cestu taky našla, ale musela se všem ostatním světluškám vykašlat na jejich rady, kudy že to tím lesem má letět...to bylo samé:a to musíš tudy! A ne, tam nelítej! A i když v lese objevila místa opravdu temná a neprobádaná a je jí teď za to opovrhováno, nakonec cestu z lesa našla. Bez mapy. To ta přirozená GPSka:-D a na konci lesa na ní čekal ostříhaný světlušák:-D

Ikary řekl(a)...

ja vedel ze to tamnemam psat :-d on by si svetlusak predstavoval trosku delsi :D

Anonymní řekl(a)...

Světlušákovi to takhle ale hrozně sluší:)fakt:)
jinak život je kurva a my jsme jen její zákazníci....jak říká Baruš od nás ze třídy...a má pravdu.