čtvrtek 24. července 2008

Tam... kde žiju

Svůj vlastní život plný strastí i slastí. Tam v tom dalekém hájku, chtěl bych vám o něm povídat pohádku. však zde kde jsem, žiji, existuji nebo spíše se o to snažím, není nic co by se pohádce aspoň přiblížilo. malebný popis malebné krajiny asi nelze věrohodně napsat pokud nejsem socialistický realista... A to nejsem. Fotografie řekne mnohdy více než tisíce slov.




A pak tu mám dvě hračičkové věci.



4 komentáře:

Maudinka řekl(a)...

Tak k prvním dvoum fotkám: Sice je na nich hoodně co vylepšovat, ale dobrý. I tak mi je sympatičtější ta druhá než ta první:) Líbí se mi na ní ty kytky.
K těm pokusím: Nelíbí. Pořádně není vidět co to má být...ztratilo se vše z těch fotek a je to jen černobílá slátanina nějakých čar a fleků (možná jako malba budiš, ale fotka ne):)

Ikary řekl(a)...

mesicni krajinaaaa :) presne o to co rikas slo :)

ty dalsi dve fotky neupravovane :) jsou za spatneho takoveho toho zvlastne podmraceno nepodmraceneho slunicka a fakt nic moc ( ona se sachta fakt blbe foti aby to vypadalo pekne:) )

Anonymní řekl(a)...

Budu se opakovat, ale ta černá úprava je lepší než ta bílá...podle mě je to dobrý, šachta je prostě hnusnej kus krajiny a to co jsem předevčírem viděla..no fuj:D

Maudinka řekl(a)...

Tak to pak jo:)

Jinak k těm neupravovaným, mě to místama přijde jako když ti objektiv zmoknul, protože jsou tam takový tečky sem tak:) tedy jestli dobře vidím:D