středa 27. června 2007

Uprostred nicoty

Sedla si a v ocich se zaleskla prvni slza. Udelal to co na ni tolik nenavidel a otocila se. Nesnasel to protoze moc dobre vedel co se deje a ze nejpotupnejsi pro ni bejva vdet ji na kolenou, ale co stim nadela? Jednou to prijde a ty role se obrateji tak co ... je tak dulezite kdo bude prvni ? Kdo dyl bude hrat divadylko je mi dobre nereste me bude klid se OK ?? Hlavou se mu zacinalo honit tolik myslenek ze je nestacil zachycovat natoz aby usil ocem pojednavaji... ale jen jedna zustavala.. utect daleko tak daleko ze bude sam a nebude muset vedet a videt co spusobil svoji slabosti a neschopnosti, svoji hloupou povahou co neni schopna zvladnout tak malo veci kter ale se vzdycky sejdou secky najednou a jako bonus se mu objevuje ta mala velka hromada drobnych starsti co ho miha zivotem. Pro svoji hloupou povahu a mysl zatizenou jeho vlastni minulosti co obcas sama preskoci caru co si kreslival ve sve valstni pameti a prez kterou tak malokdy preslapoval. a kdyz uz tak na kratinkou chvilku jen pro par vzpominek ktere pak musel vracet protoze je ta boleli a tak strasne palili ze to nedokazal unest dele jak malou chvilinku. On sam uz si davno priznal ze na tohle nema. "Ale kurva proc nejsouostatni ochotni a schopni pripustit si ze je to tak srasne tezke mluvivat o vecech za caou ?! proc to nejsou ochotni a schopni akceptovat ze sem ochoten to udelat jen pro par vyvolenejch ??" rikaval si tak casto. zacinal se trosku trast a slzy byli uz podvicky ale co hur neodvratne myslenky n a to jakou strasnou vec zase udelal... bylo mu vcelku jedno co secko si tim nadrobi a nebo nadroblil horsi bylo jeho vlastni svedomi naseptavajic porad dokolecka" TY TY TY TY ZA TO MUZES PODIVEJ SE NO KOUKEJ SE CO SI ZASE JEDNOU UDELAL VOLE JEDEN !"Zacal si nervozne poklepavat prsty o koleno este nervozneji zacinal tekat ocima po mistnosti kterou tak duverne znal a kterou tak miloval ikdyz se sni pojily i ne zrovna dobre veci. "Zhorsuje se to, hmm co sis nadrobil cto si vyzer chytraku jeden tak udelaj neco to se tu budes klepat a brecet ?! Nic vic neumis ?! " rikal si sam pro sebe.
Vyrazil ji tim ocividne dech. sam vlastne netusil jak dokazal byt tak troufali ba co vic tak uprimny. Dve sova co rikal trem lidem za svuj zivot.... Chtel aby zrovna ona byla ta treti ... NE chci vic! chci abybyla tou posledni a naporad!

Sklamani boli a nejvic boli toho kdo se sklamal sam v sobe. Ale nejodvaznejsi se sebere apujde dal s velkym poucenim z tho co zase jednou zvoral.. ale spatne se chodi kdyz trest neprisel nanej ale na ty co miluje pak nevi co dal. Vidi co zpusobil svymi omyly ci skutky a nevi co dal jak se dal divat . Vi ze za to muze a chce secko odcinit, mozna obcas i prichazi na to jak . Alej en ten kdo opravdu chtel to dokaze. Ale ten pohled tak strasne boli. Clovek by neveril jak moc dokaze bolet pohled na nestastneho cloveka a na jeho slzy ikdyz je tak rad schovava. Tak jko svoje skutecne pocity. Ale i ten co se naucil dat z oci tu knihu mozna prijde na to ze to nestaci ze i tak se obcas najdou lide pronez tou otevrenou knihou bude vzdy, musi se vask prestat bat si to priznat a prijmout to. Nelhat. Nefunguje to lide to na nas poznaji . Ti co nas miluji to poznaji. Je dulezite vedet kdy skoncit.. Driv nez je pozde

Žádné komentáře: