středa 27. června 2007

Vampire

Upiri a Vampiri se objevuji v povestech a bajich ci legendac prakticky vsech narodu a kultur evropy. Je rpavda ze nejrozsirenejsi je ve slovanskych kulturach a to jedno da na vychode zapade ci jihu oblasti jimy osidlenych. Ale objevuji se jiz v dobe Keltu. Kazdy si je dokaze vypodobnit na zpusob Drakuly od Bely Lugosiho ci podobne velke tesaky divny oci plast cerna secko ze satenu s krajkama s velkou rakvy jako postely a notnou chuti na krev. Veci se maji ale v zasade trosku slozeiteji. Uprii se samy vlastne rozdeluji na 3 typy psychycke fyzicke a astralni vampirismu. podle toho cim se ziveji. Tedy krvi nasimy pocity a nebo nasim astraslnim Ja. Jak se stat upirem( nebo Vampirem to se mi libi vic precijen :) ) je malo moznosti ale jednou z nich je pokousani od jednoho z dalsich vampiru. ale to ma jeden drobnej hacek, presneji vic hacku . Predne jakmile vas pokouse vampir je automaticky zajistene ze Vy musite poslouchat onoho upira ( neni to teoreticky na vecnost ale k tomu se dostaneme ) pak uz jedinou moznosti je se vampirem narodit. Ale na vase postaveni ma zase vliv na jakem stupinku v hiearchii jsou vasi rodice. pokud sou primimi potomky tech nejstarsich upiru ( vampiru) z usvitu jejich existence ( treba Synove Nosferatu) tedy v zasade nekoho ze 7 upiru skvele a ste jednemi z nejmocnejsich co tu kdy byly. Platit totiz ze kdyz Nejvyssi upir kousne nhekoho tak ten se stane taktez vampirem jemu podrizenym ale s mensimi schopnostmy nez ma jeho pan ( proste redeni krve) a takhle to posupuje proad a porad az sou znich vlastne lidi co uz nemohou nikoho pokousat ale poslouchat ano. tech je nejvice a je to pri vampirich valkach prave tato skuupina co je masakrovana v nejvetsi mire a je i pri bitvach pouzivana jako rpedni voj co se nazene zmasakruje unavi protivnika a pak teprve pridou mocnejsi upiri.Porad existuje mala rada nejvyssich vampiru jez sou prave temy nejmocnejsimi z mocnych a primi potomci ne po pokousani ale prave krizenci z halvnich rodu vampiru jez sou nejprimejsimi moznymy potomky zakladatelu pleme vampiru. Napruiklad Lahmia ( SAMY EMAANCIPOVANY ZENSKY !) a Carstein. asi dva nejvyznamnejsi rody vampiru.
existuje zpusob jak se poddanstvi zbavit a tim je ze vam dany vampri jez je vasim panem dovoli se napit jeho krve. tim ziskate jeho moc co ma a taktez svobodu. Jenze ttoo vammusi on sam dovolit a vy nemate sanci jak ho k tomu donutit protoze na to nemate ho k tomu nejak donutit nebot je mnohem mocnejsi a vy jej i tak musite poslouchat na slovo( takze nasili nepomuze).
udajne maji byt vampiri z vychodnich casti sveta krutejsi masakrovitejsi a a vasnicejsi nez ty ze zadpadu ale to fakt nvm ....
Jednou z neprilis dobrych vlastnosti vampiru je jejich souperivost mezi rody. vlekle valky jsou jednou z halvnich linek jez vas budou provazet jejich dejinamy od usvitu veku az po dnesni dobu....
Jak hledaji vampiri obeti? vice ci mene po chuti:) dvorenim a nepopsatelnym sarmem jez jim je vlastni jejich nadpozemskost a to neco co maji pri sobe vas okouzly a pak vas vampri muze roztrhat na kusy.. neni totiz pravdou ze pijou krev jen z krku. alezi jim na cistote a "hustote krve" takze zadne vsecky pokouseme a je to!

Žádné komentáře: